Бабусині страви: "Грибні роли"

Бабусині страви: "Грибні роли"

Інгредієнти:

  • лаваш - 1шт
  • твердий сир - 100 г
  • яйця - 2 шт
  • печериці - 200 г
  • сіль
  • перець
  • цибуля - 1 шт
  • олія для смаження
  • майонез (за смаком)

  • Спосіб приготування:

    1. Цибулю мілко порізати. Посмажити на олії до золотистої скоринки.
    2. Гриби мілко порізати, додати до цибулі, посмажити до випаровування води. Посолити та поперчити.


    3. Яйця зварити вкруту - ставимо на вогонь каструлю з водою і яйцями, чекаємо, поки закипить. Варимо 2 хвилини. Виключаємо вогонь. Накриваємо кришкою. Чекаємо 15 хвилин. Такий спосіб дозволяє отримати смачні яйця, не резинові.

    6. Сир тремо на мілкій тертці. Змішуємо начинку. Якщо бажаєте додати майонез - додаєте. Викладаємо на лаваш, згортаємо у рулет, нарізаємо на порційні шматочки.

    7. Подаємо з м'ясом на ваш вибір.