Бабусині страви: "Грибна підливка"

Бабусині страви: "Грибна підливка"

Інгредієнти:

  • Гриби сушені (білі і підосичники) - 2ст.
  • Опеньки заморожені - 1ст
  • Цибуля - 1шт
  • Вершки 22% - 300гр
  • Сіль за смаком

  • Спосіб приготування:

    Сушені гриби залити окропом, через 5 хвилин злити, промити, ще раз залити окропом, залишити на 2:00.
    Гриби віджати, дрібно нарізати та відправити у сковорідку, туди ж опеньки, залити водою в якій запарювали гриби і тушкувати під кришкою хвилин 20-25.
    Як рідина випарується, додати масло, дрібно рубану цибулю, обсмажити на повільному вогні хвилин 10-15, посолити за смаком.
    Додати вершки, прогріти але не кип'ятити.