Грибний суп - оригінальна та ароматна перша страва, яка допоможе урізноманітнити ваше меню.
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
1. Гриби очистити, добре промити, нарізати скибочками. Закип'ятити воду, опустити гриби і зварити до готовності.
2. Ріпчасту цибулю очистити, дрібно нарізати і обсмажити до світло-золотистого кольору.
3. Картоплю очистити, вимити та нарізати брусочками. Молоко закип'ятити.
4. У грибний бульйон додати гаряче молоко, нарізану картоплю, обсмажену цибулю. Варити до готовності картоплі на повільному вогні. Посолити і поперчити.
5. Зелень петрушки і кропу вимити, дрібно нарізати.
6. Грибний суп подавати зі сметаною, посипати дрібно нарізаною зеленню.