Бабусині страви: "Груша в червоному вині"

Бабусині страви: "Груша в червоному вині"

Інгредієнти:

  • груші - 6 шт
  • червоне вино - 750 мл.
  • цукор -100 г
  • ваніль - 1 стручок
  • кориця - 1 шт
  • бодян - 2 шт.

  • Спосіб приготування:

    Груші очистити, зберігши плодоніжку. У неглибоку каструлю влити вино , додати стручок ванілі( якщо немає замініть ароматизатором ) .

    Всипати цукор , корицю , бодян і груші. Після того як вино закипить , зменшити вогонь до мінімуму і готувати близько 50 хв .

    Дістати груші та охолодити. Вино у каструлі уварити що б злегка загусло, аби вийшов соус. Подавати груші поливши соусом