Бабусині страви: "Хлібці з козиним сиром, варенням з інжиру і беконом"

Бабусині страви: "Хлібці з козиним сиром, варенням з інжиру і беконом"

Чи куштували ви коли-небудь інжир та бекон у одній страві? Звісно, свинина та чорнослив – для нас поняття сумісні, але як щодо експериментів? Візьміть за основі цільнозернові хлібці та ще козиний сир, і у вас вийде чудова та оригінальна страва!

  • Інгредієнти:
    на 4 порції:
    • 4 хлібці;
    • 160 г козиного сиру;
    • 120 г варення з інжиру;
    • 8 скибочок бекону.

  • Спосіб приготування:

    1.Розділити хлібці на 2 частини.
    2.Підсмажити бекон до хрусткої скоринки.
    3.Намазати хлібці козиним сиром і варенням. Зверху покласти смажений хрусткий бекон і подавати до столу.