Бабусині страви: "Холодний зелений чай з персиками і м'ятою"

Бабусині страви: "Холодний зелений чай з персиками і м'ятою"

Прекрасно охолоджує в спекотний день!

  • Інгредієнти:
    2 ч.л. зеленого чаю (заварка)
    0,5 ч.л. окропу
    2 шт. персиків або нектаринок
    1 лимон
    5 гілочок м’яти
    3 ст.л. цукру
    1 л. газованої холодної води

  • Якщо ви візьмете зелений чай з фруктовим смаком і ароматом, буде ще цікавіше.
    Заварюємо зелений чай в 0,5 л окропу.
    Після того, як чай досить завариться, переливаємо його в глечик, насипаємо туди цукор і розмішуємо до розчинення. Тепер чекаємо, коли чай повністю охолоне.
    Вимиємо м'яту, нектарини (персики) і лимон.
    У нектаринів вирізаємо кісточку і нарізаємо на дольки. Відправляємо в глечик з чаєм.
    Лимон ріжемо тонкими кружальцями, видаляючи кісточки. Відправляємо в чай.
    У гілочок м'яти обриваємо листочки і теж кидаємо в глечик.
    Доливаємо газованою водою. Холодно. Можете кинути льоду. Це дуже смачно!