Бабусині страви: "Хрюша з м'ясом"

Бабусині страви: "Хрюша з м'ясом"

Інгредієнти:

  • 1-1,5 кг картоплі
  • 2 яйця
  • 100-150г вершкового масла
  • можна 100 мл молока
  • сіль за смаком
  • фарш 500гр будь-якого
  • 300 гр грибів
  • 2 моркви
  • 1-2 цибулини
  • 1-2 помідора

  • Спосіб приготування:

    Фарш обсмажується, додаються цибулини, гриби, морква, помідори. Окремо варите картоплю шт. 10 великих, робите пюре (додати молоко, не переборщити, а то ліпитися погано буде, масло, 1-2 яйця збити (трохи залишити зверху помазати свинку, щоб рум'яна була). Потім на фольгу або пергаментий папір викладаєте овал, на нього м'ясну начинку, а зверху фігурно обмазуйте пюре у вигляді хрюші. Робите оченята-родзинки і носик-морквина, можна перцем або маслинами зробити очі, бровки - морквина. Можливі різні варіанти. Зверху помазати яйцем або майонезом, або тертим сиром.