Бабусині страви: "Кабачки по-грецьки"

Бабусині страви: "Кабачки по-грецьки"

Інгредієнти:

  • 1 невеликий кабачок
  • 3-4 пір'їнки зеленої цибулі
  • 20 г шпинату
  • 3-4 великих листа свіжого салату
  • 2-3 невеликих болгарських перця
  • 1 середній помідор
  • трохи борошна
  • оливкова олія
  • сік половинки лимона
  • 3-4 гілочки кропу
  • сіль, цукру і перець за смаком

  • Спосіб приготування:

    1. Молоді кабачки чистимо і нарізаємо тонкими кружечками, обвалюємо у борошні й обсмажуємо в оливковій олії.
    2. Зелену цибулю дрібненько ріжемо і злегка підсмажуємо в оливковій олії. Додаємо туди дрібно нарізане листя шпинату, салат, подрібнений болгарський перець і помідори, зелень петрушки.
    3. Тушкуємо все на повільному вогні. Солимо, перчимо, додаємо кабачки і додаємо сік половинки лимона.
    4. Ставимо в духовку на 15-20 хвилин.
    5. Подаємо наші кабачки охолодженими, посипавши подрібненим кропом.