Бабусині страви: "Кабачкова ікра"

Бабусині страви: "Кабачкова ікра"

CКЛАДОВІ:

1 шт. Цибуля

1-2 шт. Морква

2 шт. Кабачок

3 зубчика Часник

¼ ч. л. Коріандр мелений

2 ст. л. Соняшникова олія

½ шт. Лимон (сік половини лимона)

за смаком Сіль та перець


КАБАЧКОВА ІКРА: ПОКРОКОВИЙ РЕЦЕПТ

Підготуйте овочі. Очистіть 1 цибулину, 1-2 моркви в залежності від розміру і 3 зубчики часнику. Кабачок можна не очищати, якщо він молодий, а просто добре помити. Викладіть овочі на фольгу. Скропіть 2 ст. л. соняшникової олії і злегка посипте сіллю.

Очистите овощи и выложите на фольгу

Акуратно оберніть всі овочі фольгою. Попередньо розігрійте духовку до 180 градусів. Поставте овочі в духовку приблизно на 30 хвилин.

Оберните овощи фольгой и запеките

Готові овочі наріжте довільного розміру шматочками. Потім перекладіть їх в чашу блендера.

Нарежьте овощи и переложите в чашу блендера

Додайте ¼ ч. л. меленого коріандру до овочів і зробіть з них пюре.

Добавьте молотый кориандр

Додайте за смаком перець, сіль і сік половини лимона. Охолодіть в холодильнику протягом години і подавайте до столу.