CКЛАДОВІ:
1 шт. Цибуля
1-2 шт. Морква
2 шт. Кабачок
3 зубчика Часник
¼ ч. л. Коріандр мелений
2 ст. л. Соняшникова олія
½ шт. Лимон (сік половини лимона)
за смаком Сіль та перець
КАБАЧКОВА ІКРА: ПОКРОКОВИЙ РЕЦЕПТ
Підготуйте овочі. Очистіть 1 цибулину, 1-2 моркви в залежності від розміру і 3 зубчики часнику. Кабачок можна не очищати, якщо він молодий, а просто добре помити. Викладіть овочі на фольгу. Скропіть 2 ст. л. соняшникової олії і злегка посипте сіллю.
Очистите овощи и выложите на фольгу
Акуратно оберніть всі овочі фольгою. Попередньо розігрійте духовку до 180 градусів. Поставте овочі в духовку приблизно на 30 хвилин.
Оберните овощи фольгой и запеките
Готові овочі наріжте довільного розміру шматочками. Потім перекладіть їх в чашу блендера.
Нарежьте овощи и переложите в чашу блендера
Додайте ¼ ч. л. меленого коріандру до овочів і зробіть з них пюре.
Добавьте молотый кориандр
Додайте за смаком перець, сіль і сік половини лимона. Охолодіть в холодильнику протягом години і подавайте до столу.