Інгредієнти:
Приготування:
З тонких скибочок хліба вирізаємо формочкою круги.
Хурму миємо, обсушуємо, акуратно знімаємо шкірку і перетворюємо на тонкі скибочки.
Ошпарений окропом лимон обсушуємо і нарізаємо кружальцями, потім - кубиками або трикутничками.
Яйця натираємо на дрібній тертці.
Миємо й обсушуємо зелень.
Тонкими скибочками нарізаємо солону рибу.
І теж скибочками - перець чилі.
Збираємо канапе. Хліб намазуємо сиром, кладемо листочок салату або базиліка, скибочка хурми, на неї - рибу, далі шматочок лимона, маленьку гілочку зелені і, нарешті, - перець чилі. Акуратно наколюємо на шпажки і розміщуємо на плоскому блюді.
Остання "операція" - посипаємо канапе натертим яйцем. Якщо не відразу ставимо на стіл - варто обережно прикрити харчовою плівкою і винести на холод. Канапе з червоною рибою готові.