Бабусині страви: "Карасі в сметані"

Бабусині страви: "Карасі в сметані"

Інгредієнти:

  • 600 гр. карасів
  • 3 ст. ложки вершкового масла
  • 1 ст. ложка пшеничних сухарів
  • 2 ст. ложки пшеничного борошна
  • 1,5 склянки сметани
  • 1 кг. картоплі
  • 1 ст. ложка вершкового масла для смаження картоплі
  • перець
  • сіль

  • Приготування:

    1. Карасів очистіть від луски й плавників, видаліть нутрощі й зябра, промийте, обсушіть рушником.
    2. Натріть рибу сіллю, посипте перцем, обкачайте у борошні, обсмажте з обох боків до рум`яного кольору.
    3. Смажені карасі викладіть на сковороду, попередньо змащену маслом, обкладають кружальцями смаженої картоплі, залийте сметаною, посипте сухарями, додайте кілька капель розтопленого вершкового масла.
    4. Запікайте у духовці.