Багато хто з нас любить картоплю «Фрі», але всі чудово знають, що вона не корисна для здоров'я. Цей рецепт буде паличкою-виручалочкою для багатьох любителів картопельки «Фрі», і тим більше таку картоплю можна сміливо давати дітям.
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
Для приготування картоплю потрібно помити, почистити і порізати брусочками товщиною 1 см.
Яєчні білки збити з сіллю.
Викласти білки в порізану картоплю і добре перемішати, щоб кожен брусочок був у білку.
Деко застелити пекарської папером і викласти на нього картоплю. Зверху картоплю посипати паприкою.
Поставити деко в духовку, розігріту до 180 градусів, і випікати до рум'яної скоринки.
Картоплю «Фрі» потрібно їсти відразу ж — гарячою.