Бабусині страви: "Картопля «Фрі» в духовці"

Бабусині страви: "Картопля «Фрі» в духовці"

Багато хто з нас любить картоплю «Фрі», але всі чудово знають, що вона не корисна для здоров'я. Цей рецепт буде паличкою-виручалочкою для багатьох любителів картопельки «Фрі», і тим більше таку картоплю можна сміливо давати дітям.
Інгредієнти:

  • 5-7 шт картоплі середнього розміру
  • 2 яєчних білка
  • паприка, сіль по-смаку

  • Спосіб приготування:
    Для приготування картоплю потрібно помити, почистити і порізати брусочками товщиною 1 см.
    Яєчні білки збити з сіллю.
    Викласти білки в порізану картоплю і добре перемішати, щоб кожен брусочок був у білку.
    Деко застелити пекарської папером і викласти на нього картоплю. Зверху картоплю посипати паприкою.
    Поставити деко в духовку, розігріту до 180 градусів, і випікати до рум'яної скоринки.
    Картоплю «Фрі» потрібно їсти відразу ж — гарячою.