Бабусині страви: "Картопля по-селянськи на сковороді"

Бабусині страви: "Картопля по-селянськи на сковороді"

Інгредієнти:

  • молода картопля - 4-5 шт.
  • цибуля - 1 шт.
  • часник - 1 зубець
  • олія для смаження - 6-8 ст. л.
  • сіль і чорний мелений перець за смаком

  • Спосіб приготування:

    1. Картоплю помийте, обсушіть і розріжте кожну приблизно на 8 часточок.

    2. Цибулю і часник очистіть, наріжте і обсмажте на олії. Обсмажені цибулю і часник вийміть з олії, вони нам потрібні були тільки для аромату.

    3. Картоплю обсмажте в цибулево-часниковій олії на середньому вогні з двох сторін до золотистої скоринки. Посоліть і поперчіть за смаком.