Бабусині страви: "Картопля з м'ясом в горщиках"

Бабусині страви: "Картопля з м'ясом в горщиках"

Інгредієнти:

  • М'ясо свинина або яловичина - 1 кг
  • Картопля - 1 кг
  • Морква - 2 шт
  • Цибуля - 3 шт
  • Томатна паста - 2 ст ложки
  • рослинна олія
  • Перець чорний - за смаком

  • Спосіб приготування:

    Моркву натерти на крупній тертці, цибулю дрібно нарізати обсмажити на сковорідці до золотистої скоринки.

    М'ясо нарізати невеликими шматочками і не багато обсмажити, моркву і цибулю додати в м'ясо, посолити поперчити не багато обсмажити. Потім додати томатну пасту і смажити 20 хв.

    Картоплю нарізати кубиками, обсмажити на олії до напівготовності посолити.

    У горщики викласти картоплю. Зверху викласти м'ясо, накрити кришечкою і поставити в духовку. Гасити при температурі 180 градусів протягом 30-40 хвилин.