Бабусині страви: "Картопляні кульки"

Бабусині страви: "Картопляні кульки"

Інгредієнти:

  • Яйце куряче (варене) - 2 шт
  • Філе куряче (відварне) - 200 г
  • Сир - 100 г
  • Часник - 2 зуб.
  • Майонез - 100 г
  • Картопля - 2-3 шт
  • Олія рослинна
  • Сіль
  • Перець чорний
  • Помідор - 3-4 шт
  • Салат (листя, для прикраси)

  • Спосіб приготування:

    Куряче філе, сир, яйця, часник подрібнити у блендері.
    Дану масу посолити, поперчити, додати майонез і перемішати.
    Картоплю нарізати соломкою на тертці для корейської моркви, обсушити, обсмажити у фритюрі до золотистого кольору, викласти.
    З приготовленої маси сформувати невеликі кульки, обваляти в картопляній соломці.
    На тарілку покласти листя салату, на них часточки помідорів, а зверху наші картопляні кульки.