Бабусині страви: " Картопляні скибочки з гірчицею"

Бабусині страви: " Картопляні скибочки з гірчицею"

Смачна картопля в гірчичному соусі, запечена в духовці. Цей рецепт дуже простий, тож впорається навіть дитина! А вийде дуже гарна страва!

  • Інгредієнти:
    Картопля (середня) - 5 шт
    Гірчиця (французька) - 5 ч. л.
    Часник (середній) - 1 зуб.
    Олія рослинна - 2 ст. л.
    Сіль
    Перець чорний (мелений)
    Орегано (сушений) - 2 ч. л.

  • Спосіб приготування:

    1. Картоплю вимити, очистити, нарізати скибочками і відварити протягом 3-5 хвилин.
    2. Дрібно нарізати часник. Змішавши решту інгредієнтів зробити маринад.
    3. Картоплю остудити. Перемішати з маринадом і залишити на 30-50 хвилин.
    4. Вогнетривку форму застелити папером для випічки і викласти картоплю в один шар.
    5. Запікати при 200 градусах до золотистої скоринки.