Бабусині страви: "Картопляне пюре з хріном і молоком"

Бабусині страви: "Картопляне пюре з хріном і молоком"

Картопляне пюре з хріном і молоком - смачний та простий у приготуванні гарнір.

  • Інгредієнти:
    картопля - 500-600 г,
    молоко - 0,5 склянки,
    вершкове масло - 2 ст. ложки,
    соус з хрону (готовий) - 1 ст. ложка,
    зелень кропу - для прикраси,
    сіль - за смаком,
    зелень - для оздоблення.

  • Спосіб приготування:
    У підсоленій воді відваріть очищену і розрізану на 4 частини картоплю. Повністю злийте воду. Трохи підсушіть картоплю на дуже маленькому вогні, періодично струшуючи каструлю, щоб не пригоріло.
    Доведіть до кипіння молоко і розтопіть в ньому масло. Додайте соус з хрону і перемішайте. Соус вилийте в каструлю з картоплею.
    Приготуйте пюре та посипте порізаним кропом.