Бабусині страви: "Картоплянi галушки"

Бабусині страви: "Картоплянi галушки"

Інгредієнти:

  • 500 гр. картоплі
  • 2 яйця
  • 1 ст. ложка вершкового масла
  • 1-2 ст. ложки пшеничного борошна
  • сіль.
  • Для поливання: 2 ст.ложки вершкового масла

  • Спосіб приготування:

    1. Відваріть картоплю.

    2. Обчищену від шкірки варену картоплю протріть, посоліть, додайте масло, пшеничне борошно, яйця, добре розмішайте.

    3. Масу викладайте ложкою в киплячу підсолену воду й варіть протягом 5-6 хв. на малому вогні.

    4. Готові галушки виймайте шумівкою.

    5. Подаючи на стіл, полийте вершковим маслом.