Бабусині страви: "Картопляний суп-пюре з сиром і беконом"

Бабусині страви: "Картопляний суп-пюре з сиром і беконом"

Інгредієнти:

  • картопля - 3 шт.
  • морква - 2 шт.
  • цибуля - 1 шт.
  • плавлений сирок - 1 шт.
  • бекон - 1 смужка
  • зелень кропу - кілька гілочок
  • сіль і корінь імбиру за смаком
  • соняшникова олія для смаження

  • Спосіб приготування:

    Картоплю поріжте дрібними кубиками, залийте водою, доведіть до кипіння і варіть на середньому вогні. Додайте натерту моркву, дрібно нарізану обсмажену на соняшниковій олії цибулю, імбир, порізаний маленькими кубиками.
    Сир поріжте дрібними кубиками або натріть на тертці, додайте в суп. Посоліть за смаком.

    Коли картопля добре розвариться, вимкніть вогонь, трохи остудіть суп, перелийте в блендер і збийте до однорідної маси. Розлийте по тарілках і прикрасьте дрібно нарізаним беконом і кропом.