Бабусині страви: "Каша гречана, запечена з грибами"

Бабусині страви: "Каша гречана, запечена з грибами"

За цим рецептом, звичайна гречана каша перетвориться на вишукану страву.

Інгредієнти:

  • 1 стакан крупи гречаної
  • 300 гр. грибів
  • 1,5 стакана води
  • 2 голівки цибулі ріпчастої
  • 2 ст. ложки масла рослинного
  • 2 ч. ложки томату -пюре
  • зелень петрушки
  • перець чорний мелений
  • сіль

  • Спосіб приготування:

    1. Зваріть розсипчасту гречану кашу.
    2. Очищені і промиті гриби наріжте скибочками, додайте нарізану кільцями цибулю, сіль, перець і тушкуйте в невеликій кількості води з маслом до готовності, перед закінченням тушкуванням додайте томат - пюре.
    3. Готову кашу викладіть в порційні горщики, на неї покладіть шар тушкованих грибів, верх розрівняйте і запікайте в духовці протягом 10-15 хвилин.
    4. Подавайте кашу з грибами, попередньо посипавши її нарізаною петрушкою.