Бабусині страви: "Київська запіканка"

Бабусині страви: "Київська запіканка"

Інгредієнти:

  • картопля - 7шт.
  • фарш мішаний - 0,5 кг
  • молоко - 300 мл
  • яйця сирі - 2 шт
  • цибуля - 1 шт
  • морква - 1 шт
  • сіль
  • перець
  • трави
  • олія

  • Спосіб приготування:

    1. Форму змащуємо олією.
    2. Картоплю ріжемо на скибочки.
    3. Цибулю мілко шаткуємо, моркву тремо на маленькій тертці. Обсмажуємо цибулю з морквою, додаємо фарш, ттрошки обсмажуємо усе разом.
    4. Робимо заливку - змішуємо яйця з молоком та спеціями.

    5. Викладаємо шарами - скибочки картоплі, фарш та знову картоплю. Солимо картоплю. Заливаємо молоком з яйцями. Ставимо в духовку, розігріту до 180 градусів, на 1-1,2 години. Подаємо з легким овочевим салатом.