Інгредієнти:
Спосіб приготування:
Для основи змішаємо муку, цукрову пудру і кокос. Заздалегідь варто кокосову стружку трохи присипати ванільним цукром. Вливаємо розтоплене вершкове масло і перемішуємо до однорідності. Суміш вийде досить густою.
Форму прокладаємо пекарським папером (це потрібно і важливо). Рівномірно розподіляємо нашу кокосову основу.
Печемо 20-22 хвилини при 190 градусах, поки поверхня не стане золотистою.
В цей час готуємо лимонний соус-заливку. В цукор вичавлюємо лимонний сік, додаємо цедру, розбиваємо яйця, перемішуємо. Додаємо борошно / крохмаль, перемішуємо.
Виймаємо основу. Заливаємо її соусом. Він дуже рідкий, тому не залишиться весь на поверхні, а трохи розтечеться. Нам так і треба. Викладаємо порізану полуницю.
Печемо близько 30 хвилин. Пиріг готовий тоді, коли схопилася заливка.
Якщо заливку робити з лимоном або лаймом, для пирога добре підійде чорниця.
До полуниці ж ще добре підійде апельсин.
Пиріг виходить дуже вологим, приємно насиченим. І ситним!