Бабусині страви: "Компот з ревеню та полуниці"

Бабусині страви: "Компот з ревеню та полуниці"

Компот з ревеню та полуниці - освіжаючий літній напій.

  • Інгредієнти:
    ревінь: 8-10 стебел
    полуниці: 300 г
    сік 1 апельсина
    цукор: 3-4 ст. ложки
    корінь імбиру: 2 см.
    кориця: 1 паличка

  • Спосіб приготування:
    2,5 л води скипятити ти з цукром. Додати сік апельсина і дати покипіти кілька хвилин. Ревінь почистити та порізати невеликими шматочками, полуниці розрізати навпіл. Покласти у киплячу воду ревінь та полуниці, варити близько 20 хв. Зняти з вогню, покласти корицю та імбир. Накрити кришкою та залишити настоюватися на 2 години, а краще настоювати ніч у холодильнику.