Бабусині страви: "Конфітюр з гострого перцю"

Бабусині страви: "Конфітюр з гострого перцю"

Конфітюр з гострого перцю дуже смачно поєднується з сиром, птицею і м’ясом, приготованому на грилі.

  • Інгредієнти:
    болгарський перець - 3 шт. (600 г),
    червоний пекучий перець - 3 шт.,
    коричневий цукор - 150 г,
    лимонний сік - 25 мл.

  • Спосіб приготування:
    Перці вимийте, очистіть від зернят. Наріжте довільно. Подрібніть блендером так, щоб залишилися дрібні шматочки.
    Цукор змішайте з соком лимона і 3-ма ложками води. Підігрійте на середньому вогні до повного розчинення цукру.
    У сироп додайте подрібнені перці. Доведіть до кипіння, зніміть піну і варіть на повільному вогні протягом 45-50 хвилин.