Бабусині страви: "Коржики з маслинами і розмарином"

Бабусині страви: "Коржики з маслинами і розмарином"

Ідеальна випічка до святкового столу.

  • Інгредієнти:
    борошно - 450 г,
    сухі дріжджі - 6 г,
    сіль - 0,25 ч. ложки,
    цукор - 0,25 ч. ложки,
    олія - 2 ст. ложки,
    тепла вода - 200 мл,
    оливкова олія - 3-4 ст. ложки.
    Ще знадобиться:
    груба сіль для посипання,
    розмарин - 1 пучок,
    маслини без кісточок - 1 банка.

  • Спосіб приготування:
    Із зазначених інгредієнтів замісіть тісто і дайте йому підійти. Тісто має збільшитися в об’ємі в 2 рази.
    З тіста скачайте кульки величиною трохи більше волоського горіха і залиште на 15 хвилин.
    Стисніть кульки долонями так, щоб вони перетворилися на коржі.
    Викладіть їх на деко, наколіть виделкою, змастіть оливковою олією.
    Посипте сіллю, листям розмарину і маслинами.
    Випікайте в нагрітій до 200 °С духовці 15-20 хвилин.