Бабусині страви: "Коржики з маслинами і розмарином"

Бабусині страви: "Коржики з маслинами і розмарином"

Інгредієнти:

  • борошно - 450 г,
  • сухі дріжджі - 6 г,
  • сіль - 0,25 ч. ложки,
  • цукор - 0,25 ч. ложки,
  • олія - 2 ст. ложки,
  • тепла вода - 200 мл,
  • оливкова олія - 3-4 ст. ложки.
  • Ще знадобиться:
  • груба сіль для посипання,
  • розмарин - 1 пучок,
  • маслини без кісточок - 1 банка.


  • Спосіб приготування:

    Із зазначених інгредієнтів замісіть тісто і дайте йому підійти. Тісто має збільшитися в об’ємі в 2 рази.

    З тіста скачайте кульки величиною трохи більше волоського горіха і залиште на 15 хвилин.

    Стисніть кульки долонями так, щоб вони перетворилися на коржі.

    Викладіть їх на деко, наколіть виделкою, змастіть оливковою олією.

    Посипте сіллю, листям розмарину і маслинами.

    Випікайте в нагрітій до 200 °С духовці 15-20 хвилин.