Бабусині страви: "Котлети з індички"

Бабусині страви: "Котлети з індички"

Інгредієнти:

  • 500 гр філе індички
  • 150 гр хліба
  • 200 мл молока
  • 200 гр цибулі
  • 200 гр сиру
  • 100 гр панірувальних сухарів
  • Сіль
  • Перець
  • 5 ч. л олії
  • 50 гр зелені петрушки

  • Спосіб приготування:

    Замочуємо хліб у молоці. Зі шматка філе робимо фарш. За допомогою м'ясорубки подрібнюємо цибулю і додаємо до фаршу.
    Розмочений хліб також додаємо до фаршу. Фарш посипаємо сіллю та перцем.
    Натираємо сир на дрібній тертці.
    З фаршу формуємо котлетки, обсипаємо їх панірувальними сухарями, і обсмажуємо на оливковій олії з двох сторін до золотистої скоринки.
    Потім беремо невеличку форму для запікання, кладемо туди наші котлетки, посипаємо їх натертим сиром та ставимо у духовку (розігріту до 180 С) на 10 хвилин.