Бабусині страви: "Ікра з хліба і часнику"

Бабусині страви: "Ікра з хліба і часнику"

Інгредієнти:

  • 200 г пшеничного хліба
  • 3 середні головки часнику
  • 20 шт. волоських горіхів
  • 2 столові ложки рослинної олії
  • 15 г лимонного соку або столового оцту

  • Спосіб приготування:
    Часник розтерти з сіллю, додати подрібнені ядра волоських горіхів і знову розтерти.
    Намочені у воді скибочки пшеничного хліба віджати і змішати з часниково-горіховою масою.
    Отриману масу збити дерев'яною ложкою, поступово підливаючи олію, до утворення пюре, приправити лимонним соком.
    Ікру викласти в салатницю, розгладити ножем.