Бабусині страви: "Крем-брюле"

Бабусині страви: "Крем-брюле"

Інгредієнти:

  • 500 мл вершків
  • 200 гр цукру
  • 3 яйця (лише жовтки)
  • цедра лимона

  • Спосіб приготування:

    150 грам цукру розтоплюємо в глибокій сковорідці та заливаємо вершками. Ретельно перемішуємо, щоб цукор розчинився.
    Жовтки збиваємо з цукром і лимонною цедрою до утворення піни. Жовтки повинні побіліти.

    Додаємо жовтки до карамельної маси та прогріваємо на маленькому вогні постійно перемішуючи, щоб суміш загустіла.
    Суміші даємо охолонути і ставимо у морозильну камеру.
    Перед подачею прикрашаємо тертим шоколадом або подрібненими свіжими фруктами.