Бабусині страви: "Крем-суп з ікрою"

Бабусині страви: "Крем-суп з ікрою"

Інгредієнти:

  • курячий бульйон - 1,5 л
  • картопля - 4 шт
  • цибуля-порей (біла частина) - 3 шт
  • оливкова олія - 3 ст. ложки
  • сметана - 200 г
  • пармезан - 100 г
  • червона ікра - 6 ст. ложок
  • зелень, сіль та перець - за смаком

  • Спосіб приготування:

    Картоплю почистити і порізати невеликими шматочками. Цибулю-порей помити і нарізати кружальцями. Покласти овочі в курячий бульйон і варити до готовності. Процідити.

    До овочів додати оливкову олію і сметану, поперчити і посолити за смаком, і збити все у блендері до однорідної консистенції. Вилити масу назад у бульйон і ретельно розмішати (можна ще трохи збити блендером).

    Пармезан натерти на дрібній тертці, зелень помити і дрібно порізати.

    Розлити суп у поріційні тарілки, в кожну покласти ложку червоної ікри і посипати суп пармезаном та подрібненою зеленню.