Бабусині страви: "Крем-суп з печериць з вершками"

Бабусині страви: "Крем-суп з печериць з вершками"

Інгредієнти:

  • печериці свіжі - 1 кг
  • картопля - 4 шт
  • цибуля - 1 шт
  • вершкове масло
  • кріп
  • вершки - 200 мл

  • Спосіб приготування:

    1. Відварюємо картоплю кубиками до готовності. Води додаємо лише, щоб покрила картоплю.

    2. Гриби ріжемо плястерками та обсмажуємо на вершковому маслі разом з мілко порізаною цибулею до м'якості. Грибний сік не виливаємо.

    3. Додаємо гриби та цибулю разом з соком в каструлю з картоплею. Чекаємо, поки суп закипить.

    4. Відправляємо суміш у блендер, збиваємо до стану пюре. Солимо та перчимо і знову ставимо на вогонь. Додаємо вершки та доводимо до кипіння. Подаємо зі свіжим кропом та часниковими грінками.