Бабусині страви: "Креветки на шпажках"

Бабусині страви: "Креветки на шпажках"

Інгредієнти:

  • 20 королівських креветок
  • 2 склянки нарізаної кінзи
  • 4 ст.л. оливкової олії
  • сіль за смаком
  • 1 великий лимон, вичавити сік і зняти цедру
  • мелений чорний перець за смаком

  • Приготування:

    У мисці змішати креветки з лимонною цедрою і кінзою. Якщо ви купили неочищені креветки, вам потрібно очистити їх від панцира (залишивши хвостик) і видалити кишкову вену.
    Розігрійте половину олії в сковороді, додайте креветки, лимонну цедру і нарізану кинзу. Посоліть і обсмажте, помішуючи, 5 хвилин, або до тих пір, поки креветки не втратять прозорість. Наколіть на шпажки або просто викладіть на блюдо для сервірування.
    Полийте креветки олією (2 ст.л.) і лимонним соком і поперчіть. Креветки на шпажках готові.