Бабусині страви: "Кролик тушкований з грибами і картоплею"

Бабусині страви: "Кролик тушкований з грибами і картоплею"

Інгредієнти:

  • 1 кролик
  • 250 гр. бекону
  • 400 гр. шампіньйонів
  • 2 цибулини
  • 5 - 6 великих картоплин
  • 300 мл. бульйону
  • 1,5 ст. ложки борошна
  • вершкове масло
  • олія
  • сіль
  • перець, орегано

  • Приготування:

    1.Випатраного кролика поріжте порційними шматочками і обсмажте в олії.
    2.Беконі цибулю, нарізані кубиками,обсмажте до золотистого кольору.
    3. Гриби поріжте шматочками, теж обсмажте разом із цибулею і беконом.
    4. Борошно обсмажте в 1 ст. ложці вершкового масла, вилийте до бульйону, посоліть, поперчіть, додайте орегано і проваріть протягом кількох хвилин.
    5. У гусятницю викладіть шматки кролика.
    6. Бекон з цибулею, гриби і картоплю, порізані кубиками, залийте соусом і тушкуйте на маленькому вогні близько 1 год.