Інгредієнти:
Спосіб приготування:
Кролика промити, очистити від плівок і нарізати порційно.
Гілочки тархуну промити і змішати з шматочками кролика, додати чебрець, сіль, суміш перців і 100 мл. сухого вина.
М'ясо залишити в маринаді, при кімнатній температурі на 30 хвилин.
Тим часом, білі гриби вимити, нарізати кубиками і тушкувати у вершковому маслі близько 10 хвилин.
Довгий перець подрібнити в ступці.
У другій сковороді на оливковій олії обсмажити промариновані шматочки кролика до рум'яної скоринки з двох сторін.
Потім до кролика додати тушковані білі гриби, ще 50 гр. сухого вина і 100 гр. води.
Посолити, додати подрібнений довгий перчик і тушкувати близько 45 хвилин із закритою кришкою, підливаючи у міру потреби воду.
Коли кролик буде готовий, подавати, поливаючи грибною підливою.