Інгредієнти:
Спосіб приготування:
Перець вимийте, ретельно очистіть від насіння (обережно з гострим перцем, краще захистити руки!).
Наріжте як зможете, складіть в невелику каструльку, туди ж вичавіть лимонний сік і готуйте на невеликому вогні 8-10 хвилин.
За допомогою заглибного блендера перетворите перець в пюре, додавши паприку, часник та сіль.
Відсутність дротів дозволяє виконати цю операцію прямо на плиті.
У курячому філе зробіть 3 досить глибоких надрізи по діагоналі.
Складіть філе в форму для запікання, вкладіть соус в надрізи і між філе, трохи полийте оливковим маслом.
Запікайте в розігрітій до 200 градусів духовці 30 хвилин. Курка повинна бути готовою, але не пересушеною.
Подавати краще з овочами, але відмінно підійде смажена картопля.