Бабусині страви: "Курка в кисло-солодкому соусі в мультиварці"

Бабусині страви: "Курка в кисло-солодкому соусі в мультиварці"

Інгредієнти:

  • 700 грам курки
  • 3 яблука
  • 1 ст. ложка меду
  • 1 ст. ложка гірчиці
  • Одна столова ложка хрону
  • Вершкове масло
  • Спеції, сіль
  • Сік 1 апельсина або 2 мандарин

  • Спосіб приготування:

    Кладемо курку в мультиварку, додаємо до неї вершкове масло, а потім злегка обсмажуємо її з одного боку.
    Миємо яблука, очищаємо їх від насіння, нарізуємо маленькими часточками.
    У маленькій мисці ретельно змішуємо сік апельсина, гірчицю, мед, сіль, хрін і спеції.
    Після цього перевертаємо курку в мультиварці на іншу сторону. Додаємо до неї яблука з приготовленим соусом.
    Закриваємо кришку в мультиварці і тушкуємо 1:00 курку в режимі * плов *. Потім подаємо її в теплому вигляді до столу.