Інгредієнти:
Спосіб приготування:
. Курку помити, обсушити, трохи надрізати вздовж грудки і розправити. Натерти її сумішшю солі та перцю. Лимони та апельсини обшпарити і нарізати невеликими шматочками. Яблука помити, почистити від серцевигни і теж нарізати шматочками (разом зі шкіркою).
2. У товстостінній посудині розтопити вершкове масло і викласти курку на спинку. Тушкувати на маленькому вогні 1 годину, час від часу доливаючи трохи води. Тоді додати фрукти і продовжувати тушкувати під кришкою ще одну годину. Подавати курку гарячою, разом з фруктами, з якими вона тушкувалася.
* Перевертати під час приготування курку не потрібно. Якщо хочете, щоб курка більше зарум’янилася, наприкінці приготування воду вже не потрібно додавати, а покласти кілька ложок вершкового масла і трохи збільшити вогонь.
* Курку можна попередньо замаринувати у суміші лимонного та апельсинового соків.