Інгредієнти:
Спосіб приготування:
Для початку потрібно зробити маринад.
Для цього подрібнити або розтерти в ступці насіння коріандру. Видавити сік трьох апельсинів. Четвертий нарізати часточками.
У широкій мисці перемішати апельсиновий сік, мед, коріандр, куркуму, оливкову олію, видавлений часник і трохи солі.
Все добре перемішати.
Порізану на шматки курку добре виваляти в маринаді і відправити приблизно на годину маринуватися в холодильник. А краще години на три.
Розігріти духовку до 180 градусів. Викласти курку у форму для запікання, залити залишками маринаду і прикрасити апельсинами.
Готувтаи 45 хвилин. Через кожні десять хвилин змащувати курку пензликом.
Подавати курку з диким рисом і червоним вином.