Бабусині страви: "Курячі биточки з яйцем"

Бабусині страви: "Курячі биточки з яйцем"

Інгредієнти:

  • куряча грудка - 1 шт.
  • яйця - 3 шт.
  • зелень, сіль, перець, олія за смаком, панірувальні сухарі

  • Спосіб приготування:

    1. Два яйця зварити. Грудинку поділити на 2 шматки. Кожен надрізати уздовж, щоб розкрити його як книжку. Злегка відбити кожен шматочок, накривши харчовою плівкою. Відбиті шматочки посолити, поперчити, посипати порізаною зеленню і в центр покласти по яйцю.

    2. Шматочки звернути рулетом і сформувати 2 биточки. Обмакнути у збите яйце, потім у сухарі.

    3. Обидва битка обсмажити на сковорідці до золотистого кольору з усіх сторін, поставити на півгодини в духовку. Готові битки розрізати на скибочки.