Інгредієнти:
Спосіб приготування:
Курячі гомілки звільнити від кісточок, залишити тільки самий кінчик з суглобом, для краси. Гомілки обмазати приправою "ткемалі" і залишити маринуватися.
Гриби (у нас лисички) обсмажити з цибулею і зеленню.
У кожну гомілку покласти по 1 ст. л. грибної начинки і в середину увіткнути брусочок сиру замість кісточки, сколоти зубочистками.
Для швидкості та надійності пропікання, всі гомілки скласти в сковороду і трохи пропарити під кришкою.
Листкове тісто розкачати і нарізати квадратами. На квадратик тіста ставимо гомілку і загортаємо в тісто, як вузлик.
Деко застелити папером для випічки. Всі вузлики виставити на деякій відстані один від одного, змастити жовтком.
Випікати при 200 * 40 хв.