Бабусині страви: "Курячі грудки зі шпинатом"

Бабусині страви: "Курячі грудки зі шпинатом"

Інгредієнти:

  • курячі грудки - 2 шт
  • шпинат - 150-200 г
  • зелень петрушки - 1 пучок
  • лимонний сік - 1 ст. ложка
  • пармезан (тертий) - 1 ст. ложка
  • оливкова олія - 2 ст. ложки
  • морська сіль і мелений чорний перець - за смаком
  • вершкове масло - 1 ч. ложка

  • Спосіб приготування:

    1. Розтопіть на сковороді вершкове масло, покладіть туди подрібнені шпинат і петрушку, влийте лимонний сік, перемішайте. Через хвилину зніміть з вогню.

    2. Додайте пармезан, посоліть, поперчіть, перемішайте.

    3. Курячі грудки надріжте таким чином, щоб вийшла кишенька, накрийте харчовою плівкою і злегка відбийте.

    4. На одну половинку грудки викладіть начинку, накрийте другою половиною і скріпіть обидві частини зубочистками.

    5. Змастіть з обох сторін оливковою олією, посоліть і поперчіть.

    6. Обсмажте курячі грудки по 5 хвилин з кожного боку. Запечіть в духовці 10-15 хвилин.

    7. Курячі грудки зі шпинатом розріжте на шматки і подавайте з зеленню і овочами.