Скільки існує страв з курячого філе і ось ще один рецепт - досить оригінальний. Він гарний тим, що курка не вийде сухою і нудною. Вершки додадуть їй соковитості і всі, включаючи дітей, з апетитом скуштують курячі кульки в вершках.
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
Куряче філе потрібно злегка відбити і дрібно порізати, потім додати туди дрібно пошинковану цибулю, посолити, поперчити, вибити яйце і добре перемішати.
Тепер візьміть форму, змастіть вершками і формуючи невеликі кульки з приготованої маси, викладайте їх на форму.
Запечіть в розігрітій до 180 гр. духовці протягом 10-15 хвилин.
Тим часом приготуйте заливку: сир потрібно потерти на дрібній тертці, вичавити туди часник і змішати з вершками.
Тепер дістаньте форму з духовки, полийте кожну кульку і поставте в духовку ще на 15-20 хвилин.
Сир розплавиться і потече, а вершки просочать кульки і у вас вийде шикарне блюдо власного приготування!