Бабусині страви: "Курячі рулетики з сиром і беконом"

Бабусині страви: "Курячі рулетики з сиром і беконом"

Інгредієнти:

  • курячі грудки – 4 шт.
  • бекон – 8 шматочків
  • твердий сир – 4 шматочки
  • часник – 2 зубці
  • бульйон курячий – 50 мл
  • оливкова олія – 3 ст. ложки
  • прованські трави – 1 ч. ложка
  • сіль та перець –за смаком
  • рукола та помідори – для оздоблення

  • Спосіб приготування:

    1. Курячі грудки помити і добре відбити.

    2. Часник почистити, пропустити через часникодавку, додати столову ложку оливкової олії, прованські трави, сіль та перець. Цією сумішшю натерти грудки з обох боків.

    3. На кожну грудку викласти шматок сиру і загорнути рулетиком. Обгорнути кожен рулетик двома шматочками бекону.

    4. Скріпити рулетики зубочистками й обсмажити на оливковій олії до утворення рум’яної скоринки. Тоді долити курячий бульйон, накрити сковорідку кришкою і тушкувати рулетики на маленькому вогні 4-5 хвилин. Подавати гарячими, оздобивши руколою та шматочками свіжих помідорів.