Бабусині страви: "Курячі відбивні"

Бабусині страви: "Курячі відбивні"

Інгредієнти:

  • куряче філе - 600 г
  • яйця (маленького розміру) - 2 шт.
  • сметана - 1 ст. л.
  • борошно - 2 ст. л. з вершком
  • сіль, чорний мелений перець
  • соняшникова олія для смаження

  • Куряче філе нарізати на порційні шматки.
    Щоб при відбиванні куряче філе не прилипало до дошки і молотка, грудинку слід змочити у воді і помістити в чистий поліетиленовий пакет, після чого філе злегка відбити.
    Відбиті шматки філе з обох боків посолити і поперчити.
    В посудину розбити яйця, додати сметану, посолити, поперчити і збити вінчиком до однорідної маси.
    На окрему тарілку висипати трохи борошна.
    Кожен шматок грудинки добре запанірувати в борошні з обох боків.
    Після чого обмакати в яйці і викласти на сковорідку з добре розігрітою олією. Смажити на середньому вогні до рум’яної скоринки, приблизно по 5 хв. з кожного боку.
    Курячі відбивні готові.