Інгредієнти:
Спосіб приготування:
Виноград відокремте від гілочок і помийте.
Курячі грудки посипте сіллю і чорним меленим перцем. Курячі грудки обсмажте на грилі з двох боків до появи смужок.
Цибулю подрібніть і обсмажте на маслі.
Всипте виноград і лимон, порізаний кружечками. Обсмажте 5 хвилин, вийміть лимон.
На виноград викладіть обсмажені курячі грудки і влийте вино. Випаровуйте вино близько 3-5 хвилин на середньому вогні.
Додайте розмарин. Готуйте м’ясо під кришкою на слабкому вогні до готовності (близько 15-20 хвилин), періодично перевертаючи грудки.
Подавайте страву гарячою, з келихом білого вина.
















!["СОЛОВЙОВ звернувся до голови СБУ Малюка [Пародія]" - Юрий ВЕЛИКИЙ (ВИДЕО)](https://static.spektrnews.in.ua/img/2025/12/2169/216982_48xx_.jpg)


