Бабусині страви: "Куряча зупка з весняною зеленню"

Бабусині страви: "Куряча зупка з весняною зеленню"

Дуже смачна та низькокалорійна зупка для тих, хто на дієті. Однак будьте уважні, ви не помітите, як вона зникне з каструлі, бо вашій родині вона теж сподобається!
Інгредієнти:

  • куряче філе - 2 шт
  • морква - 2 шт
  • цибуля - 1 шт
  • зелень кропу для прикраси
  • перець за смаком
  • сіль за смаком
  • упаковка замороженої суміші овочів (цвітна капуста, зелена стручкова квасоля, горошок, броколі, морква)

  • Спосіб приготування:

    1. У холодну воду опускаємо куряче філе, дві почищені морквини та цибулю (щоб зупка була золотиста - залишаємо верхній шар коричневої шкірки).
    2. У підсоленій воді 3 хвилин відварюємо заморожені овочі. Зливаємо воду.
    3. Коли вода закипить - солимо та перчимо. Додаємо овочі.
    4. Варимо до готовності курки та овочів. Після приготування викидаємо цибулину, а моркву ріжемо кільцями. Під час посту можна куряче філе замінити картоплею - вийде пісний, але теж смачний та ситний супчик.
    5. При подачі посипаємо кропом.