Бабусині страви: "Куряче філе під вершковою подушкою з черрі"

Бабусині страви: "Куряче філе під вершковою подушкою з черрі"

Інгредієнти:

  • куряче філе - 3 шт
  • яйця - 3 шт
  • вершки 10% - 200 мл
  • помідори черрі - 200 г
  • сіль, перець, базилік, розмарин, тим'ян, майоран, олія для змащення форми

  • Спосіб приготування:

    1. Куряче філе ріжемо на шматочки. Змішуємо з сіллю, перцем та травами.
    2. Вершки збиваємо з яйцями. Солимо, перчимо, додаємо базилік.
    3. Черрі ріжемо навпіл.
    4. У форму, змащену маслом, викладаємо філе. Зверху заливаємо вершково-яєчною сумішшю. Зверху - викладаємо черрі.
    5. Запікаємо при 180 градусах 40-45 хвилин. Можна зверху посипати нежирним твердим тертим сиром.