Бабусині страви: "Куряче філе в вершково-сирному соусі"

Бабусині страви: "Куряче філе в вершково-сирному соусі"

Інгредієнти:

  • куряче філе - 200 г
  • вершки 10% - 200мл
  • зелень за смаком
  • сіль
  • перець
  • сир твердий - 100 г

  • Приготування:

    1. Філе порізати на шматочки. Посолити, поперчити.
    2. Сир потерти на мілкій тертці. Змішати з вершками.
    3. Зелень дрібно порізати, змішати з вершково-сирною заливкою.
    4. Філе викладаємо у форму та заливаємо вершково-сирним соусом. Ретельно перемішуємо. Відправляємо в духовку на 180 градусів на 30-40 хвилин. На гарнір оберіть овочевий салат зі свіжих помідорів, огірків, капусти та цибулі, заправлений олією.