Інгредієнти:
Спосіб приготування:
Розтопимо в сковороді вершкове і рослинне масло, викладаємо в сковороду нарізану цибулину і терту моркву. Обсмажимо до золотистого кольору.
До цибулі та моркви додаємо нарізані соломкою печінку і чорнослив. Обсмажимо 7 хвилин, постійно помішуючи. Не пересмажте!
Посолити, поперчити і додати 1 ч.л. цукру.
Викладаємо на тарілку, додаємо подрібнені горіхи і перемішуємо.
Перемелюємо все в процесорі до однорідності.
Викладаємо на тарілочку, прикрашаємо квітами з вершкового масла і подаємо до столу.
Або намажемо паштет на бутерброд.
Квіти з масла робляться дуже просто.
Простягаємо ножем уздовж всього шматка масла знімаючи стружку.
Отримуємо стрічку.
Звертаємо її, з'єднуючи кінці і отримуємо квітку.
Дуже радимо приготувати цей паштет.
Він виходить трохи солодкуватим, горіховим, зі смаком чорносливу і дуже ніжним.