Бабусині страви: "Курячий рулет «Мармуровий»"

Бабусині страви: "Курячий рулет «Мармуровий»"

Інгредієнти:

  • куряче філе - 700 г
  • желатин (швидкорозчинний) - 30 г
  • мелена паприка - 1 ст. ложка
  • часник - 3-4 зубці
  • сушені трави (кріп і петрушка) - 0,5 ч. ложки
  • сіль і чорний мелений перець - за смаком

  • Спосіб приготування:

    Куряче філе поріжте невеликими шматочками. Додайте подрібнений часник, паприку, зелень, перець, сіль, желатин, перемішайте.

    Отриману масу викладіть в рукав для запікання.

    Запікайте в розігрітій духовці протягом 50 хвилин.

    Вийміть з духовки, охолодіть. Поставте рулет в холодильник до повного застигання желе (5-7 годин).